Abraham
45,-

Deze meer dan levensgrote opblaasbare Abraham pop zal gegarandeerd een onvergetelijke indruk achterlaten. Wordt geleverd met een leeftijdsbord naar keuze.

Skydancer Rood
70,-

De rode skydancers zijn ideale blikvangers voor uw feest of evenement. De skydancers staan binnen enkele minuten vrolijk heen en weer dansen.

Sarah
45,-

Is er een feestje in het vooruitzicht en wilt u een opblaasbare Sarah huren? Wij bieden deze enorm leuke opblaasbare Sarah tegen een zeer scherpe prijs te huur aan. Wordt geleverd met een leeftijdsbord naar keuze.

Feestende man
45,-

De Party Man hoort thuis op de verjaardag van iedere man die 40,50 65 of wat dan ook wordt!

Baby (j/m)
45,-

Er is een jongen of meisje geboren en iedereen mag het weten.

Baby
45,-

Er is een baby geboren en iedereen mag het weten. Dan is deze opblaasbare baby het perfecte opblaasfiguur voor bij u in de straat! Ook leuk om iemand mee te verassen bij thuiskomst uit het ziekenhuis.

Party girl
45,-

Ook als je geen jubileumjaar bereikt is het leuk om iemand te verassen met een party girl.

Feestvarken
45,-

De jarige eens flink verassen? Huur dan vrolijke feestvarken.

Ouwe zak
45,-

Een man met pensioen. Na zijn laatste werkdag staat er wat leuks op hem te wachten! Wordt geleverd met een leeftijdsbord naar keuze.

Bruidspaar
80,-

Getrouwd? Yay! Verras het stel met deze twee enorme opblaasfiguren.

Abraham boog
45,-

Wilt u uw vader, uw broer of bijvoorbeeld uw oom verrassen met een fantastische pop op zijn vijftigste verjaardag? Dan is de opblaasbare pop van een oude man natuurlijk een geweldige optie. Wordt geleverd met een leeftijdsbord naar keuze.

Tirol man
45,-

De Tirol man hoort thuis op de verjaardag van iedere man die 25,40,50 of 65 wordt! Wordt geleverd met een leeftijdsbord naar keuze.