Partytent 3x3
45,-

Deze kleine partytent is ideaal om op kleine plekken een beschutting te maken. Is het fris? Huur er voor extra comfort dan een terras verwarmer bij! De tent wordt compleet met twee zijwanden met ramen en twee kopwanden met oprolbare ritsopening geleverd.

Terras verwarmer
45,-

Deze Terras verwarmer is uitermate geschikt om een binnen- of buitenruimte van warmte te voorzien.

Koelkast
15,-

Heb je een koelkast nodig voor een evenement, beurs of feest? Dan is huren de perfecte oplossing. Zo kun je drank en/of etenswaren koel houden, zonder hoge aanschafkosten te betalen.

Garderoberek
15,-

Garderoberek van zware kwaliteit en te gebruiken voor alle doeleinden.

Kruk
3,-

Feestjes kunnen vaak uitbundig zijn, maar het is ook wel eens lekker om af en toe even te zitten.

Stoel
1,-

Heb je voor je feestje dringend stoelen nodig? Dan kan je bij ons voor een hele scherpe prijs stoelen online huren.

Statafel zonder rok
7,50

De statafels van Daafpartyverhuur zijn ideaal voor borrels, feesten en evenementen. Waar mensen met elkaar een drankje en hapje nuttigen, zijn statafels onmisbaar.

Buffettafel met rok
12,50

Heb je zit ruimte nodig op je feestje of evenement dan komen partytafels van pas. Dit is zeer geschikt voor borrels, feesten of evenementen en goed te gebruiken als buffettafel. Het is mogelijk om de partytafel te huren met een chique rok eromheen voor een nettere uitstraling.

Buffettafel
7,50

Buffettafel te huur. Met behulp van deze tafel heeft U ruimte voor al uw hapjes en drankjes! Deze buffet tafel is inklapbaar en daardoor makkelijk te verplaatsen.