Piraat springkussen
100,-

In het piraten springkussen zijn diverse obstakels geplaatst voor héél veel en urenlang speelplezier. Daarnaast kunnen kinderen van de glijbaan glijden en uiteraard is er genoeg ruimte over om lekker te springen. Niet alleen kinderen maar ook volwassenen zijn welkom om te klimmen, spelen en glijden op dit uitdagende kussen!

Circus springkussen
85,-

Dit combo circus springkussen heeft verschillende leuke elementen waaronder diverse obstakels waar kinderen op, over of omheen kunnen springen en spelen. Daarnaast is er een leuke glijbaan. Het springkussen is geschikt voor zowel kleinere als oudere kinderen Het springkussen is vormgegeven in opvallende kleuren en een leuk circus thema. Kortom, met dit springkussen is er urenlang speelplezier!

Jungle springkussen
85,-

Dit combo jungle springkussen heeft verschillende leuke elementen waaronder diverse obstakels waar kinderen op, over of omheen kunnen springen en spelen. Daarnaast is er een leuke glijbaan. Het springkussen is geschikt voor zowel kleinere als oudere kinderen. Het springkussen is vormgegeven in opvallende kleuren en een leuk jungle thema. Kortom, met dit springkussen is er urenlang speelplezier!